dijous, 18 d’octubre de 2007

Qüestió de semblances

Aquesta tarda mentre feia una excursió per la Vikipèdia m’he trobat amb una foto de Thomas Alba Edison conegut per la majoria d’humans per fer inventor d’una quantitat espantosa d’aparells d’aplicacions diverses.

Una petita fracció de segon després de veure’l m’ha passat una altra imatge pel cap.

Ni més ni menys que la del Conseller Palpatine d’Star Wars. Pels qui no l’identifiqueu ara és el que posteriorment es converteix en Emperador de l’Imperi Galàctic i Mestre de Darth Vader.

Ja em direu si s’assemblen o no.

És arxiconeguda la semblança que té amb el màxim dirigent de l'església catòlica en el moment que és conegut com a Darth Sidious.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostrés! però si són idèntics!!! Hmmm potser fis i tot en caràcter :-)

Salut!

Maiol Sanaüja i Soler-Rossell ha dit...

Joan, has estat enllaçat a:

www.joventindependentista.com

L'agregador de blocs de les JERC ;)!

Alasanid ha dit...

omalaled: recordo que els dos van ser personatges molt complexos, llestos, calculadors i com alguns artistes no les va fer res apropiar-se de coses dels seus deixebles/aprenents.

maiol: gràcies dir-me-ho. Una altra cosa, això ho havia de demanar jo o es fa per defecte a tothom?

Maiol Sanaüja i Soler-Rossell ha dit...

Alasanid: Ho he demanat explícitament jo ;! Com a militant de les JERC i amb bloc, sigui d'opinó o d'apunts de física i/o acudits d'ironia en el camp de la ciència, has d'estar enllaçat al directori de blocs de les JERC. És una "conditio sine qua non"! jajaja apa, enllaça't el web en qüestió al bloc :P

Alasanid ha dit...

Es que amb això dels blocs vaig una mica perdut. Prou feines tinc per publicar un escrit... Sempre queda alguna csa malament XD

PS: Ja m'hi he vist

Bernat Bombí ha dit...

Maiol, diria que ho vaig demanar jo... vaja, que ho vaig escriure jo desdel correu de jerc <<