dissabte, 16 de gener del 2010

The Big Bang Theory (II)

Fa poc més d'un any vaig dedicar una entrada a la sèrie The Big Bang Theory que emet la CBS. Des de llavors n'he estat seguint els capítols setmana rere setmana i he de reconèixer que m'hi he ben enganxat. Quan vaig escriure el primer article encara no l'havia vist prou... Ara potser ja l'he vista massa per fer-ne un escrit com cal. Per part meva només voldria dir que he anat incorporant coses de la sèrie a mi mateix. Una d'elles és el Rock-Paper-Scissors-Lizard-Spock (1, 2, 3).

A continuació penjo uns vídeos del Youtube de diferents personatges de la sèrie:

Sheldon Copper
Físic teòric. Les seves investigacions se centren en la Teoria de Cordes. Té un IQ de 187, és un gran aficionat als còmics, Star Trek... És obsessiu compulsiu, és incapaç de mentir, hipocondríac, i gaudeix d'una ment brillant i repleta de tot tipus de coneixements; en moltes ocasions recorda a un robot. Amb el pas dels capítols s'ha anat convertint amb el personatge estrella. Acostuma a portar samarretes amb temàtica friki.



Leonard Hofstadter
Físic experimental i company de pis de Sheldon Copper. Té un IQ de 173. A diferència del seu company de pis en Leonard mostra interès en relacionar-se amb altra gent sobretot amb la veïna que arriba al primer capítol. Amb el pas de les temporades la seva relació amb la Penny varia força, a veure com acabaran. Acostuma a vestir samarretes de temàtica científica.



Rajesh Koothrappali
Astrofísic d'origen indi. Tot i tenir pis propi passa moltes hores al pis d'en Leonard i en Sheldon. És incapaç de parlar amb dones si no és sota els efectes de medicaments o l'alcohol. És el que vesteix més normal de tots 4.



Howard Holowitz
Enginyer aeroespacial. És jueu i viu amb la seva mare. A diferència dels altres no té cap problema per parlar amb les dones fins al punt que arriba a ser desagradable, segons la Penny. Al llarg de les tres temporades va quedant cada cop més clara una relació homosexual entre en Howard i en Raj, tot i que afirmen el contrari. Juntament amb en Sheldon és dels qui dóna més situacions hilarants. Acostuma a portar cinturons realment curiosos.



L'altre dia em va sorprendre de trobar-me a Simon Helberg (Howard Wolowitz) fent el paper d'un rabí jueu a l'última pel·lícula dels germans Coen. A serious man. Causualment el personatge principal és físic.

4 comentaris:

kika ha dit...

no m'estranya que t'hi hagis enganxat... és que es molt bona! :-)

Gerard ha dit...

Jo també en sóc fan i addicte XD Per cert. vaig a mirar si ja han sortit capítols nous, que després de la parada de Nadal ja els estic trobant a faltar.

Alasanid ha dit...

kika doncs em sembla que no només m'hi he enganxat jo si no que he enganxat a unes quantes persones.

Gerard Es que és irresistible... Una sèrie així feia falta. Espero que hagis gaudit l'últim capítol que tants dies sense es troba a faltar!

Alasanid ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.