dissabte, 15 de desembre del 2007

Un escrit inesperat

Qui ho hauria de dir que l'alasanid rebria un premi, qui ho hauria dit que jo fos capaç de tal cosa.

Per tant un dels objectius d'aquest missatge és agrair a tots aquells hi en un moment o altre heu passat per aquí. Jo no repartiré premis perquè aquest és el meu principal problema, una grandíssima indecisió, no obstant això, des d'aquest escrit mostro un agraiment quasi etern (és que tinc altres coses a fer que agrair sempre) a tots aquells qui en una ocasió o altra m'heu llegit comentant o no un dels meus escrits. Com a blocaire encara he de créixer molt, he de trobar temes els quals poder desenvolupar amb més ferqüència.

Quan he llegit el nom de la meva personalitat blocaire he tingut una barreja de sentiments molt curiosa la primera de felicitat, la segona ai mare què faig.

Tot i això hi ha 6 persones que se'n mereixen un.

L'Omalaled, per ser el bloc que més he seguit i del quin he après més.

En Centpeus, no per publicar-los cap a quarts de 8 del matí (que ja té mèrit) sinó per la tasca que duu a terme des de ja fa molt de temps i la gran quantitat de coses que he anat descobrint gracies a ell.

La Laia, perquè al seu bloc m'hi sento a gust i també m'ha permès descobrir un nou món per a mi.

En Remo, de CPI potser el bloc que em queda més lluny però tot i això es mereix el premi per la tasca que duu a terme ja sigui presentant-nos llibres com resolent problemes que passen pel cap de molta gent.

En Maiol, tot i que no et deixi missatges són força les vegades que et llegeixo també te'l mereixes.

En Bernat, va ser ell el qui no parava de dir-me que m'introduís en aquest món, era el meu corc personal.

Per a tots aquests i segur que per algun més que ara em deixo, felicitats. És possible que algú de vosaltres no rebi el premi però tot i això us seguiré d'a prop.

6 comentaris:

omalaled ha dit...

Eps!, gràcies. Tant de bo algun dia hagi d'apendre jo moltes coses de tú.

Salut!

Remo ha dit...

Muchas gracias por tu mención. Escribiría en catalán, pero lamentablemente es un idioma que desconozco. Mucho ánimo con el blog, que tiene una pinta estupenda (benditos traductores online), y gracias de nuevo por estar ahí.

Alasanid ha dit...

Omalaled: quan aquest dia arribi sàpigues que qui més content estara seré jo.

Remo: T'agraeixo encara més la teva presència en aquest indret. Pel que fa a l'idioma és dificil escriure'l si no es coneix. I sí, els traductors online m'han ajudat més d'una vegada.

(Te agradezco aún más tu presencia en este lugar. En cuanto al idioma es difícil de escribir si uno no lo conoce. I sí, los traductores online me han ayudado más de una vez.)

Dan ha dit...

Ei Gràcies.
però no has de sorprendre't pel premi.

Bernat Bombí ha dit...

CORC PERSONAL (H)

Alasanid ha dit...

Dan: m'he sorprès igualment.

Bernat: un corc personal força especial i preuat.