dimecres, 12 de desembre del 2007

Taxista...

Perdoneu l'absència però a vegades em desapareix el concepte escriptor de bloc del cap.

Ja fa molts dies us vaig parlar d'una història realment curiosa avui seguim el fil iniciat el 17è dia del 10è mes d'enguany. Aquesta és un altre fragment extret d'aquest diari. És el diari que corre, tot i que sense cames, pel bar. Sense cames i sense sudokus, simplement perquè un company de classe s'encarrega d'arrencar-los minuciosament. Segons diu ell per dos motius.

1r. Els vol fer (i els fa)

2n. Diu que el del bar s'enfada i que quan els va a fer no se'ls troba.

Sense més dilació.

L'home estava al.lucinat. Segur que, en somnis, havia imaginat que algun dia algun famós, famós de veritat, pujaria al seu taxi i li diria: "Estic a punt de perdre l'avió, ¡voli!".I el dia va arribar. Tuncer Yilmaz, taxista alemany, va anar a recollir el seu client per acompanyar-lo a l'aeroport de Coburg. Ell va arribar a l'hora a la cita, però el client es va demorar molt i, a més, va confondre l'hora de sortida de l'avió camí d'un aeroport del centre d'Alemanya.Quan la família va aparèixer a la porta de casa seva, Yilmaz va acomodar la mare i els nens al seient del darrere i, quan li anava a obrir la porta del copilot al pare de família, aquest li va fer una petició insòlita: "¿Li faria res que conduís jo el taxi?". Yilmaz no es podia creure el que li estava passant i, mentre es pensava la resposta, el client encara va afegir: "No és que no em fiï de vostè, és que estic a punt de perdre l'avió i tenim una cita important".Yilmaz no va tenir cap més remei que acceptar. Al cap i a la fi qui li feia la petició, qui li pregava conduir (¿pilotar?) el seu taxi era Michael Schumacher, de 38 anys, un dels seus ídols, heptacampió del món de F-1 i, per descomptat, el millor conductor de la història.Schumi viatjava amb la seva dona Corinna Betsch, també de 38 anys, i els seus dos fills, Gina Maria, de 10 anys, i Mick, de 8. ¿On anaven? Anaven a adoptar, en un granja de gossos molt especial que hi ha en una localitat al centre d'Alemanya, un altre gos per afegir als cinc que ja tenen. Schumacher, que ja havia fet de jardiner en un anunci de Fiat després de retirar-se, a finals de l'any passat, de la F-1, va exercir de taxista, això sí, a gran velocitat, segons va relatar el mateix Yilmaz al diari muniquès Abendzeitung."De cop i volta em vaig trobar assegut al seient del copilot amb ¡Michael Schumacher! al volant. No m'ho podia creure", va relatar Yilmaz al reporter. "Va fer avançaments increïbles i traçava els revolts a gran velocitat, però de manera impecable. Va ser una experiència inoblidable, increïble", va acabar dient el taxista alemany, que, a més de cobrar el que marcava el taxímetre, va rebre 100 euros de propina per part de l'heptacampió, amb una fortuna personal valorada en 595 milions d'euros, quasi 100.000 milions de pessetes.

3 comentaris:

omalaled ha dit...

Aquesta es una d'aquelles per explicar als nets quan sigui avi.

Salut!

Maiol Sanaüja i Soler-Rossell ha dit...

Surts en el bloc d'en Saül Gordillo!

http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/67868/#comments

Alasanid ha dit...

Omalaled: Als néts, als fills, als veïns, fills i néts dels veïns i a tothom a qui vulgui deixar clar el seu contacte amb el món del motor.

Maiol: i això?? Quin permís té ell? Sempre és una gran cosa sortir al bloc d'algú de la seva categoria, però.