dilluns, 22 de setembre del 2008

Tornen a caure gotes

Avui ja és 22 de setembre i com aquell qui no ho vol ja han passat 366 dies des que es va obrir aquest bloc, El meu bloc.

El 22 de setembre passat queia en dissabte. Després de passar pel blocs que seguia en aquell moment vaig decidir provar d'entrar a la blogsfera. Tot això va tenir lloc durant el matí, casualment plujós (queien 4 gotes). Avui torna a passar, sortint de classe he hagut de creuar la Facultat de Química per evitar uns quants mil·lilitres d'aigua.

Doncs bé, després d'un any de traspàs i 84 posts, alguns dels quals no valen res, puc considerar que ha estat una bona experiència i que m'ha fet aprendre moltes i moltes coses més o menys útils.

Com en la majoria dels aniversaris el qui ho celebra bufa les espelmes. Parlant amb l'Alasanid hem considerat que ell ho té molt difícil per fer-ho, no és més que un grapat dels meus pensaments. Per tant, després de pensar-hi molt vam decidir que el millor que podíem fer és que l'espelma s'apagués sola i que com a molt jo l'ajudaria una mica mentre ell pensés el desig (puc dir que no s'ha fet realitat, es tractava de veure si desitjant que l'espelma no s'apagués podia col·lapsar-la i res de res).



Avui s'ha arribat a les 3.333 visites, no està malament jaja

4 comentaris:

Laia ha dit...

Viscaaaaaaaaaa felicitats!!! ^^ Un any! És un aniversari important, has estat capaç d'escriure-hi i mantenir-lo obert durant 366 dies (any de traspàs hahaha). I a sobre un dia rodó, 3333!!! segur que no és casual!

Alasanid ha dit...

Gràcies ^^,

I això del 3333 suposo que com que coincidia ho he escrit (clar que el 3.000, 3.210, 2.222... i molts altres també els hauria destacat) per tant tampoc és tanta casualitat, però fa il·lusió de totes maneres.

Dan ha dit...

Anays i anys.. per molts anys... a la 1 per molts anys...

Enhorabona!

Alasanid ha dit...

Mira, la veritat és que volia penjar la cançó del Súper 3 però vaig pensar que deixant-hi un vídeo ja quedava prou ple.