divendres, 9 d’abril de 2010

Will it blend?

Moltes empreses tenen problemes a l'hora d'anunciar-se i la majoria d'elles recorren als publicistes i acaben fent un enunci que costa d'entendre (tot i que a vegades ens ho sembla i l'anunci ja ha fet la seva feina).

Però quina publictat és millor que posar a prova el producte fent coses que s'acostuma a no recomanar?

Tom Dickson, fundador de Blendtec, una empresa que fabrica batedores, ho va tenir clar. Havia de posar a prova la maquinària i que tothom pugués veure les excel·lències dels seus productes. I Youtube permet això últim.

Al llarg de pràcticament un centenar de vídeos ha provat de triturar una mica de tot. Des de zirconi cúbic (molt més econòmic que els diamants) fins a imans de neodimi passant per videojocs i, sobretot, aparells de l'Apple (iPod, iPhones, iPad).

Aquí us deixo amb uns minuts amb les estrelles de Blendtec (en Tom i el Total Blender o l'Extrem Blender).

Qui no ha tingut mai la temptació de jugar amb unes quantes bales?Hi ha qui després de les bales es va passar al cub de rubick, aquí hi ha un mètode ràpid per resoldre'l.


A qui no li molesta l'Spam?? En Tom també té els seus mètodes.
Altres vegades li toca canviar les bombetes.


I n'hi ha molts més que podeu trobar vosaltres mateixos, espero que els gaudiu.

Yes, it blends!

2 comentaris:

J ha dit...

Sí, es espectacular. Jo el vaig descobrir quan feia "batut" d'iPad i em vaig entretenir una estona mirant la reste de vídeos.

Alasanid ha dit...

Sí, al veure el batut d'iPad vaig pensar, a veure si d'una vegada per totes li dediques una entrada. La veritat és que t'hi pots entretenir molta estona amb aquest desctructor compulsiu.