dissabte, 21 de novembre de 2009

Les primeres voltes

Com ja comentava en l'entrada anterior sembla que la cosa ja comença a funcionar correctament. I ahir ja hi va haver les primeres voltes completes en els dos sentits.

I aquesta matinada ja hi ha hagut els beam splashes. I en aquest enllàç podeu saber alguna cosa més de com ha anat la cosa a l'LHCb (Hi ha una animació de l'event).

Seguint amb el que comentava l'altre dia també penjaré l'episodi de l'Afers Exteriors. El més interessant es troba en les imatges de la caverna de l'LHCb, si es fan comparacions amb les persones es veu que és realment tot molt gran.Aquests dies s'ha estat fent un seguiment molt bo de l'LHC des del bloc La Hora Zero. Us animo a passar-hi una estona.

2 comentaris:

Asimetrich ha dit...

I la fi del món? I els forats negres? I les partícules que viatjaven al passsat per sabotejar el seu descobriment???? Què se n'ha fet de tot això??? Jo volia veure el pet com un aglà que havia de fer el planeta, coi.

El que també s'hauria d'estudiar és perquè quan comencen els experiments només es troba un discret comentari a les notícies mentre que quan s'espatlla ho sents a tot arreu. Serà una paradoxa estúpido-temporal?

Alasanid ha dit...

Encara no han arribat als 7+7 TeV... Però tot arribarà XD

Saps, van esperar a què el bosó de Higgs marxés uns dies de vacances.

A veure... és com els accidents a les curses de cotxes, a vegades són les úniques coses que espera veure el públic.