dijous, 8 d’octubre del 2009

El Poeta

Després d'uns quants llibres que se centren en els casos del Detectiu Harry Bosch, Michael Connelly canvia totalment de punt de vista. Ara el protagonista és un periodista de Denver, Jack McEvoy.

El llibre comença després de la mort del germà de Jack McEvoy: Sean McEvoy. Sean era detectiu de la policia a Denver i va ser trobat dins del seu cotxe, sol. Tots els indicis apuntaven al suicidi.

Jack no és capaç d'acceptar aquesta atrocitat i fica el nas en el cas. Convençut que el seu germà no s'havia suïcidat viatja fins a Chicago on temps enrere hi havia hagut un suïcidi similar.

Un cop a Chicago troba una clara relació entre els dos casos. Ambdós detectius havien estat investigant, sense èxit, dos casos molt macàbres. A més a més, hi ha una cosa comuna en la mort dels dos policies: les notes que s'havien trobat al lloc del suïcidi eren ni més ni menys que un vers d'Edgar Allan Poe.

Havent vist aquestes relacions tan clares emprèn un viatge que el durà a visitar bona part dels Estats Units juntament amb l'FBI per perseguir un psicòpata, el Poeta.

2 comentaris:

asimetrich ha dit...

D'un i do si pinta bé aquesta història. Ets un devorador de novel·la negra tu, eh? ;-)

Alasanid ha dit...

Doncs mira que he hagut de contenir-me una mica al fer el resum d'aquest llibre perquè la veritat és que té molt suc el llibre.

Sí, la veritat és que m'he aficionat a en Connelly i a més a més tinc un parell d'hores de tren diàries que es poden aprofitar força... ara he fet una pausa per no acostumar-me massa a la seva manera d'acabar els llibres.