diumenge, 3 d’agost del 2008

Una demanda amb 7 segles de retard

Pensava que aquest mes d'agost no escriuria massa però he trobat una notícia que m'ha semblat interessant.

La notícia està estretament relacionada amb l'Església catòlica i el seu passat. Com ja sabem, una de les coses que té l'Església romana és que per una cosa o altra a vegades arrossega alguns casos durant segles (fins no fa massa encara estaven amb Galileu).

La notícia que he llegit avui té els seus orígens al segle XIV.

Es tracta d'una denúncia contra l'actual papa. La podeu llegir en català (TV 3) o en castellà (El país, cadena SER) volia posar-ne dos en castellà però encara no he trobat la notícia a la COPE.

1 comentari:

robsup2007 ha dit...

Hola Joan.
Com penses que ha fet la fortuna l'Esglesia?,a costa de robar... L'Esglesia catòlica, l'igual que totes les sectes religioses es basen en la manipulació dels seus seguidors per aconseguir el que volen. No son institucions de caritat, sinò de poder. De fet fixat arreu del mon quines són les societats més empobrides... les que es troben força influenciades per qualsevol tipus de secta religiosa (amb control polític) ja sigui el catolicisme, islamisme, budisme, etc. I ells sempre disposen de grans riqueses, que calr, no poden repartir al pobre perque és el mandat de Deu, que ells han de ser rics i els altres treballar com esclaus per ells.
L'ordre aquesta dels templaris no tinc ni idea, segurament són iguals, però fins aquest extrem arriben... a mès de robar la societat es roben entre ells... increíble!!.
Un salut

Robert