dimarts, 19 d’agost del 2008

Què passaria si...?

Havent passat ja una part considerable de l'estiu torno a escriure una mica.

El que faig avui és una recomanació. En aquest cas televisiva. Es tracta d'un programa de 30 minuts que fan setmanalment al 33, aquell canal que viu a l'ombra de TV3 i que en moltes ocasions ofereix una millor programació.

El programa és Què passaria si...?

El programa, de producció estrangera (What would happen if?), intenta respondre preguntes que ens hem fet alguna vegada i en moltes ocasions no hem preguntat.

Què passaria si ens caigués un llamp al paraigües? o què passaria si deixéssim de veure aigua? o què és més útil per aturar una bala, una càmera antiga o una de digital? o actuen igual els globus d'heli i els d'aire quan estan en un vehicle i frenem o accelerem? què passaria si féssim determinades joguines més grans del normal? o què passaria si volgéssim practicar esports d'hivern a l'estiu (aquí apareix el pykrete combinat amb el gel)?

Tot això i molt més cada dimecres al voltant de les 21:30 al 33.

PS: Pel que veig TVC només té 10 capítols i per tant en queden 2...

2 comentaris:

robsup2007 ha dit...

Hola Joan.
Preguntes curioses... Què passaría si...?. Una bona forma de provocar el pensament sobre determinades questions a al vida si s'haguessin produit o es produíssin en un futur.
¿Què passaría , o què passarà si l'actual Europa segueix llepant el cul als EEUU?. Aquesta pregunta és força interessant i se m'ha acudit nomès de llegir el teu article xDD.
Un salut

Robert

Alasanid ha dit...

Si però això ja és un altre tema. Especulacions. El que tracten en el programa és de fer aquelles preguntes que poden semblar de resposta òbvia però que enganyen.